Search found 101 matches

by delineator
Fri Jul 13, 2018 2:54 pm
Forum: Thinkbox Software - Deadline
Topic: AWS Portal Asset Server "root X:\ does not appear to exist" error
Replies: 18
Views: 390

Re: AWS Portal Asset Server "root X:\ does not appear to exist" error

bing! your right, I could totally see how that would be the case. Its not mapping the drive because it can't find the asset to start the job to map the drive and round and round we go. For right now, its seemingly OK, because of the power management/WoL issues means that our slaves are up and runnin...
by delineator
Wed Jul 11, 2018 9:20 am
Forum: Thinkbox Software - Deadline
Topic: AWS Portal Asset Server "root X:\ does not appear to exist" error
Replies: 18
Views: 390

Re: AWS Portal Asset Server "root X:\ does not appear to exist" error

Hmmm, I think something is off here too. I've waiting 7/14/21 minutes, and nothing. There are jobs renderings or waiting in queue (vray standalone), net use is empty, but I have one slave who will not map the drives. However, when a job comes up for tile assembly, then it seems to map drives, and th...
by delineator
Fri Jul 06, 2018 1:29 pm
Forum: Thinkbox Software - Deadline
Topic: AWS Portal Asset Server "root X:\ does not appear to exist" error
Replies: 18
Views: 390

Re: AWS Portal Asset Server "root X:\ does not appear to exist" error

After reading some suggestions re: SMB and windows, I tried to connect to the repo via ip address, and mapped drives via hostname (there was some thought that this would be ok, as windows wouldn't be them together as the same server, so it would be allowed and not viewed as a single SMB server) anyw...
by delineator
Fri Jul 06, 2018 10:47 am
Forum: Thinkbox Software - Deadline
Topic: .17 Update - WoL not working
Replies: 12
Views: 164

Re: .17 Update - WoL not working

Yeah, just confirmed - I tried to restart a machine thru monitor, and it restarted whatever machine is running prime on Pulse. The weird thing is the ip is listed correctly for the slave in monitor (no hostname of IP overrides at all). However, when I sent the command, the remote command panel poppe...
by delineator
Thu Jul 05, 2018 2:52 pm
Forum: Thinkbox Software - Deadline
Topic: AWS Portal Asset Server "root X:\ does not appear to exist" error
Replies: 18
Views: 390

Re: AWS Portal Asset Server "root X:\ does not appear to exist" error

Small update (that's really more of a note to remind myself where we are at): We narrowed the issue down to SMB connections being sucky. Basically, my repo is on a server named "fast". I also map a few drives on that server. So I can't use deadline's mapped drive features because a connect...
by delineator
Thu Jul 05, 2018 2:41 pm
Forum: Thinkbox Software - Deadline
Topic: .17 Update - WoL not working
Replies: 12
Views: 164

Re: .17 Update - WoL not working

So, weird quick update: I switched over to laucher as service, got some crazy issues like pulse running multiple instances, crashing out, etc. Switched back, seemed ok, still got some disconnection issues. Weird. I made my own machine as prime pulse, and seemed ok, but then would run a power managem...
by delineator
Thu Jul 05, 2018 11:09 am
Forum: Thinkbox Software - Deadline
Topic: .17 Update - WoL not working
Replies: 12
Views: 164

Re: .17 Update - WoL not working

to follow up, I updated to .17.5 (was running .17.4 previously), and WoL is now working. Not sure how to explain it, but seems good now. Everything else is exactly the same (vpn, same repo settings, same RCS settings, launcher installed not as a service, etc etc). Anywho, one problem down, onto test...
by delineator
Fri Jun 29, 2018 2:31 pm
Forum: Thinkbox Software - Deadline
Topic: .17 Update - WoL not working
Replies: 12
Views: 164

Re: .17 Update - WoL not working

nope, reverting to the non-service install of launcher did not fix it. Seems like its an issue with .17 - tried it on various machines running pulse to eliminate variables. I have been having issues with pulse "running" but not running and not performing pending job scans. Not sure if its ...
by delineator
Fri Jun 29, 2018 1:18 pm
Forum: Thinkbox Software - Deadline
Topic: AWS Portal Asset Server "root X:\ does not appear to exist" error
Replies: 18
Views: 390

Re: AWS Portal Asset Server "root X:\ does not appear to exist" error

Yeah, i have to completely undo everything we did - it totally borked up our system. There is some issue with launcher running as a service and pulse, pulse is running but not ACTUALLY running and won't pass commands thru (suspect that is causing the WoL issues from my other thread). And the whole p...
by delineator
Fri Jun 29, 2018 1:03 pm
Forum: Thinkbox Software - Deadline
Topic: .17 Update - WoL not working
Replies: 12
Views: 164

Re: .17 Update - WoL not working

Nope, both overrides are blank. WoL does still work (using standalone WoL utilities), seems to be an issue mixing up mac/ip addressed in .17?

edit: its something with pulse and running launcher as a server. investigating now

Go to advanced search