Per particle eccentricity channel not working

Use this forum for discussions specifically related to the Krakatoa SR C++ API.
For discussion of topics applicable to both the C++ and Py APIs, please use the parent forum.
Navié
Posts: 24
Joined: Tue Mar 19, 2013 7:27 am

Per particle eccentricity channel not working

Postby Navié » Tue Jun 18, 2013 3:20 pm

Hi,

the per particle eccentricity channel seems to be broken. I appended the channel correctly with its special name "Eccentricity" and filled the per particle values in my stream accordingly; just as I do for per particle emission, density etc...which all work fine but eccentricity does not.

User avatar
Conrad Wiebe
Posts: 774
Joined: Wed Aug 15, 2007 12:24 pm
Location: Thinkbox Software

Re: Per particle eccentricity channel not working

Postby Conrad Wiebe » Tue Jun 18, 2013 5:23 pm

I assume you are setting the renderer to use your custom channel, but can you double check that you are calling:

Code: Select all

shader_schlick s; //if you're using Schlick
s.use_phase_eccentricity_channel( true ); //Is this being set to true?

or

Code: Select all

shader_henyey_greenstein s; //If you're using Henyey-Greenstein
s.use_phase_eccentricity_channel( true ); //Is this being set to true?


I will also dig into the code and see what I can find.
Conrad Wiebe
Software Development Manager
Thinkbox Software

Navié
Posts: 24
Joined: Tue Mar 19, 2013 7:27 am

Re: Per particle eccentricity channel not working

Postby Navié » Wed Jun 19, 2013 6:31 am

Conrad Wiebe wrote:I assume you are setting the renderer to use your custom channel, but can you double check that you are calling:

Code: Select all

shader_schlick s; //if you're using Schlick
s.use_phase_eccentricity_channel( true ); //Is this being set to true?

or

Code: Select all

shader_henyey_greenstein s; //If you're using Henyey-Greenstein
s.use_phase_eccentricity_channel( true ); //Is this being set to true?


I will also dig into the code and see what I can find.


Conrad,

Excellent! no you are absolutely right! I forgot to set this with the new changes of mine. :roll: Very glad it is my fault and thanks for the quick response!


Return to “Krakatoa SR C++ API”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest