Houdini Wedge ROP Not working


#1

Hey everyone, I’ve read some other posts on the forum about the wedge rop but I’m running into another issue. No matter what values I put in for my wedge I keep getting the following with no images getting spit out.

2018-09-12 18:40:13:  2: STDOUT: Rendering wedge 1 for frame 3
2018-09-12 18:40:13:  2: STDOUT: Errors: Requested wedge 3 greater than total wedges 3.
2018-09-12 18:40:13:  2: STDOUT: Finished Rendering

Any ideas on what is going wrong here?


#2

Hey James,

What Deadline version are you on? I believe this particular issue in the ROP submitter was fixed in Deadline 10.0.14, but we also had a seemingly related fix for wedges in 10.0.18. As of this post, the latest release is Deadline 10.0.20. Can you confirm if you’re on a version that should have these fixes?

If you do upgrade, you’ll have to redo submission again from the ROP submitter. Let me know how this goes!

Cheers


#3

Are you talking about the Deadline ROP or the Houdini Wedge ROP?
Is it possible to submit jobs using the Deadline ROP with a Wedge as input?
Right now I am submitting from the menu pane.
I will check and make sure all of our clients are updated.

Thanks


#4

Oops, sorry. My mind must have meandered when I read ROP. Wedges should work with both the menu and the Deadline ROP. I’ve edited my above post to not be so specific as to which one.


#5

Great thanks!
Can confirm that slaves with 10.0.20.x are now working.
Much appreciated.


#6

I am running into issues with the Houdini wedge rop again.
Running Houdini 17.0.352.
I keep getting the following error no matter what nodes are plugged into the wedge.
2019-01-09 00:14:12: 0: STDOUT: Error: Caught exception: [' File "/home/svcthirdeyeadmin/Thinkbox/Deadline10/slave/c1-n047-43-b/plugins/5c353c497228ea35ffb53ab2/hrender_dl.py", line 214, in <module>\n renderNode.parm("f1").set(startFrame)\n', "AttributeError: 'NoneType' object has no attribute 'set'\n"]


#7

Still having this issue.