License server on centos 7

I finally moved my server machine to Linux, put centos 7, installed repository, and everything seems to work fine, except the license server.
I followed the instructions, lic server seems to be installer properly along with .lic file.
But none of my workers can get a license from it.
Am I missing something, or need to manually start it on Linux or? Need a bit of fast help if possible.

Here is a bit from error log:
2020-09-09 12:39:51: FlexNet Licensing error:-15,570. System Error: 115 “Operation now in progress”
2020-09-09 12:39:51: For further information, refer to the FlexNet Licensing documentation,
2020-09-09 12:39:51: available at “www.flexerasoftware.com”.
2020-09-09 12:39:51: Failed to checkout a license using environment override, checking current configuration…
2020-09-09 12:39:51: Could not obtain license because:
2020-09-09 12:39:51: Cannot connect to license server system.
2020-09-09 12:39:51: The license server manager (lmgrd) has not been started yet,
2020-09-09 12:39:51: the wrong port@host or license file is being used, or the
2020-09-09 12:39:51: port or hostname in the license file has been changed.
2020-09-09 12:39:51: Feature: deadline
2020-09-09 12:39:51: Server name: 192.168.100.99
2020-09-09 12:39:51: License path: @192.168.100.99:

thanks!!

edit:
found thinkboxls in /opt/Thinkbox/License Server folder
But when I try to start it it asks for password…and it isn;t my user nor root password…
So seems like problem is that server isn;t running at all and asks for some passwrod to start it…
Ideas?

EDIT:
found solution, missing lsb
After installing
sudo yum -y install redhat-lsb
It works now.
All good :slight_smile:

Privacy | Site terms | Cookie preferences