Maya Octane submission issue

Discussion and Support of Deadline, the Render Management System
TheImageFaculty
Posts: 2
Joined: Tue Dec 29, 2015 5:52 am

Maya Octane submission issue

Postby TheImageFaculty » Mon Jul 03, 2017 10:06 am

Hi,

When submitting an Octane job from within Maya 2017, you don't get the "Octane Render JOb" choice in integrated submission script. It submits sucsessfully choosing "Maya Render Job" and writes "Completed" in the monitor but nothing is written to disk!

When submitting the same Maya file via the monitor and here we can and do choose "Octane Render Job" it submits, render and saves to file sucessfully!

Why is this option not included in the Maya Integrated Submission Script?

Best Regards,
Henrik Mark

eamsler
Posts: 1665
Joined: Thu Dec 16, 2010 1:02 pm
Location: Winnipeg, MB, Canada

Re: Maya Octane submission issue

Postby eamsler » Tue Jul 04, 2017 9:44 am

I might be missing something, but the reason you don't need to specify the renderer is because we can ask Maya which one was chosen. In the case of the Monitor submission script, we can't read the scene file (especially the .mb files) so we rely on you to help us out.

In fact, if you do one from within Maya and one from the Monitor, you should see the renderer match in the "Plugin Info":

2017-07-04 09_44_15-Job Properties.png
2017-07-04 09_44_15-Job Properties.png (37.53 KiB) Viewed 26 times
Edwin Amsler
Head of Support
Thinkbox Software Inc
+1-866-419-0283 ext 804

Winnipeg


Return to “Thinkbox Software - Deadline”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest